torsdag 10. januar 2013

NOMINERING AV "Månedens Oppmuntrer"Du er enestående.

Du er enestående.
Du er mer verdt enn noen kan måle.
Du har noe som er spesielt for deg.
Du har noe å gi andre.
Du har gjort noe som du kan være stolt av.
Du har store ubrukte ressurser.
Du duger til noe.
Du kan godta andre.
Du har evne til å forstå og lære av andre.
Det er noen som er glad i deg!Jeg vil nok ikke si dette om meg selv, men det hadde vært hyggelig om noen sa det til meg! 

Jeg ønsker derfor å lage en nominering av 


"Månedens Oppmuntrer". 


Kriterier for nominasjon:

 • Denne personen kan være din mor, bror, søster, far, venninne, nabo, bekjent, kollega etc. 
 • Han/hun har inspirert, rørt, oppmuntret, gjort eller bare vært der for deg når du trengte det. 
 • Hvem er denne personen som fortjener en liten overraskelse og omtale på vår blogg side? 
Denne personen vil få tilsendt en overraskelse med scrapbookutstyr og/eller en gave fra vårt utvalg, med et kort med nominasjons beskrivelsen og hvem som nominerte de til "Månedens Oppmuntrer"!

Slik gjør du for å være med i trekningen av "Månedens Oppmuntrer":

 1. Begrunn kort hva denne personen gjør/eller har gjort, som du setter pris på!
 2. Hvorfor fortjener denne personen en overraskelse!
 3. Skriv navnet til den du nominerer.
 4. Fest logoen(se nederst på siden) på side baren i bloggen din.
Dersom du ikke er følger av bloggen, setter jeg pris på om du gjør det, hvis så, skriv dette i kommentarfeltet, så er du også med på en liten ekstratrekning av en "overraskelse"

Fint hvis du deler siden med de du nominerer og andre venner og bekjente. Vi foretar trekning av "Månedens Oppmuntrer" den 30. i hver mnd (unntatt februar, da blir det 28.) For å være med må ditt bidrag må være inne minst 2 dager før trekning.


"Månedens Oppmuntrer" Januar 2013.
Frist 30. januar 2013
Logo9 kommentarer:

 1. Jeg ønsker å nominere Rita fra mitt DT. Hun lager bidrag til bloggen min stadig, og helt uoppfordret. Takker for at jeg har Rita med på laget mitt. Hun fortjener en oppmerksomhet

  SvarSlett
 2. Ønska og nominer ho Birgit Tandberg, mi kjære svigermor og mi flenke kortvenninna.
  Huska du første gangen vi møttes Birgit, æ trur vi næsten ikke fikk hælsa på kværandre før du slang dæ ned i stoln foran kjøkkenbordet å begynte å vis mæ korsn du laga di fine kortan dine. Æ vart jo selvfølgelig tvinga te å lag et kort sjøl, men av alle crazye idea (som for eksempel. å spraymal skjorta på hytta med fullt av flekka i regnbuens farga.. som sekkert desverre e gjemt langt inni skapet nu) så e d d bæste som har skjedd oss.
  Tenk for et fint forhold æ å du har nu som svigermor og svigerdatter.
  Ikke bare e sønn’n hærlig men mora e jo steike perfekt!
  Du tar mæ med på kortmessa, du lar mæ få lag kort på rommet ditt som e blitt Helle’s wonderland.
  På grunn av dæ Birgit så e kjærestn, vænna og familie superimponert av d æ laga te di av julekort, bursdagskort, godteriposa, fyrstikkeske og mye mye mer.
  Æ sett virkelig pris på at du har sotte tima etter tima foran kjøkkenbordet for å lær mæ å lag fine kort og ikke minst inspirert mæ med dine.
  I tillegg så må d jo nevnes at æ virkelig mein at ho Birgit fortjæn en gave eller scrapbookutstyr fra dåkker, i og med at æ har brukt cirka litt over 1000 kr i «låning» fra hobbyrommet hennes. Håpa ho Birgit vinn, d fortjen ho virkelig! Æ e gla i dæ svigermor.
  Hilsen Helle Jørgensen

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker å nominere Marianne Skjelstad fordi hun er en stor inspirasjon kilde og at hun er en slik god ambassadør for Kreativ Glede. Husker første gang jeg traff Marianne og hvor stort jeg synes det var (hun er jo en av Norges beste scrappere) Det har vært mye latter og moro rundt og med Marianne. I tillegg til bloggen hennes deler hun gladelig med seg på alle treffene vi er. Det er raust og hun fortjener en oppmerksomhet.

  SvarSlett
 4. Jeg vil nominere Anne Eriksen , ho er en glede for mange , veldig flink og en kjempe hyggelig dame , jeg er glad jeg har blitt kjent med . Alt det fine ho lager som ho viser oss , og lærer oss hvis vi spør .

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe hilsen snefrid

   Slett
 5. Jeg vil nominere min gode venninne og "nabo" som heter Marita Sollie.
  Ho er der for meg uansett, både i gleder og sorger, glade og tunge stunder.
  Ho sier ikke bare det jeg ønsker å høre, men også det jeg trenger å høre. Ho gir støtte der det trengs, og alvorsord der det også trengs. En ekte venn! Ho bryr seg veldig godt om alle rundt seg, og er flink til å ta vare på sine venner. Og har alltid noen støttende ord når de trengs som mest :)
  Marita fortjener en overraskelse fordi hun alltid setter andres behov foran sine egne. Hun fortjener å få bruke litt tid på seg selv og boltre seg i litt kreativitet og sette egne behov først for en liten stund :)
  Jeg er følger av både bloggen her, facebooksiden deres, og av deres networked blogs, og lar meg ofte inspirere av de flotte inspirasjonsbidrag dere lager her inne!
  Logoen deres skal jeg også få på bloggen min iløpet av helga! :)

  SvarSlett
 6. Hvis det går ann å nominere fler, vil jeg nominere jentene på bordet mitt på Skitreffet. De er Så nydelige. Disse jentene er et oppkomme av humor og glede. Uten dem hadde hverdagen min vært kjedelig og trist. Jeg gleder meg til å treffe dem hver gang. Nå sees vi om tre uker Alt jeg kan har jeg lært av dem. Tusen takk, jenter, jeg lever lenge på disse treffene-

  SvarSlett
 7. P.S. Dette er til Gro, Mette, Hege, Merethe, Ann Kristin, Birgitte og Marianne.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar. Setter pris på at du er innom bloggen min.